GOP-3.3.3 támogatással sikeresen megvalósult cégünk nemzetközi piacokra lépési stratégiájának megalkotása

2014-11-03
A GOP-3.3.3-12-2013-0031 azonosító számú pályázati támogatással megvalósuló projekt fő célja cégünk nemzetközi versenyképességének megteremtésére, valamint termék- és szolgáltatás portfóliójának nemzetközi piacokra való kijutására irányuló stratégiájának megalkotására volt. A megalkotott stratégiához illeszkedve, a sikeres kivitelezéshez szükséges folyamat- és szervezet fejlesztési és egyéb tevékenységek is beazonosításra kerültek.

GOP-1.1.1 támogatással sikeresen megvalósult a „Felhő alapú, integrált vállalati információs rendszer a KKV-k számára” projekt

2014-06-02
Cégünk sikeresen lezárta a „Felhő alapú, integrált vállalati információs rendszer a KKV-k számára” projektjét. A projekt célja olyan felhő alapon szolgáltatható biztonsági, kockázat menedzsment és törzsadat kezelő rendszerek, illetve ezen szoftverek, és más open-source alkalmazások szolgáltatására képes cloud aggregátor szoftverszolgáltatás prototípusának kifejlesztése volt, amelyek a kis- és középvállalati (KKV) szektor cégei számára is kedvező és rugalmas pénzügyi feltételek mellett igénybe vehetőek lesznek. A projekt összköltsége 249,56 millió forint, az elnyert támogatás összege 174,69 millió forint (70%) volt.

Sikeresen lezárult a GOP-2011-1.1.1 támogatással megvalósult DIALOGIC projekt

2014-05-10
A cégünk által vezetett konzorcium - melynek további tagjai az Óbudai Egyetem és a PPT Group Kft. - 2013 januárjában támogatást nyert a GOP-2011-1.1.1 kódszámú pályázati felhívás keretében a DIALOGIC projekt megvalósítására. A most lezárult projekt keretében kidolgozott ismeretekre, illetve kifejlesztett prototípus rendszerekre alapozva olyan piacképes informatikai megoldás alakítható ki, amely az egészségügyi kapacitások optimálisabb kihasználtságának biztosítása mellett lehetővé teszi a krónikus betegségben szenvedők magasabb szintű ellátását is.

Sikeresen befejeződött a GOP-1.1.1-11-2011-0029 támogatással megvalósult Élmény2MAX projekt

2013-11-30
Sikeresen befejeződött az „Élmény2MAX – Kereső és böngésző rendszer fejlesztése térben és időben közel álló turisztikai szolgáltatások feltérképezésére és együttes igénybevételük támogatására” című, GOP-1.1.1-11-2011-0029 jelű pályázat végrehajtása. A projekt keretében elvégzett ipari kutatási, illetve kísérleti fejlesztési feladatok eredményeként a cégünk által vezetett konzorcium létrehozott egy olyan prototípus rendszert, amely a turisztikai szolgáltatásokról nyújtott multimédiás tájékoztatás mellett lehetővé teszi turisztikai programok felhasználói preferenciáknak megfelelő összeállítását és lefoglalását is.

GOP-1.1.1 támogatást nyert a KKV-k számára fejlesztett, felhő alapú vállalati információs rendszer projektünk

2013-09-25
Cégünk támogatást nyert a GOP-2011-1.1.1 kódszámú pályázati felhívás keretében a „Felhő alapú integrált vállalati információs rendszer a KKV-k számára” projekt megvalósítására. A projekt célja, hogy a kis- és középvállalati (KKV) szektor cégei számára a nagyvállalati megoldásokkal összemérhető integrált információs rendszert (ERP, CRM, DMS, KMS, stb.) valósítson meg „open source” alapon, a számítási felhő nyújtotta rugalmas pénzügyi feltételek mellett (beruházási költség nélkül, felhasználás alapú havi díjazás ellenében).

GOP-1.1.1 támogatást nyert DIALOGIC projektünk

2013-06-27
A cégünk által vezetett konzorcium, melynek további tagjai az Óbudai Egyetem és a PPT Group Kft., támogatást nyert és 2013 januárjában megkötötte a Támogatási Szerződést a DIALOGIC projekt megvalósítására. A projekt célja egy matematikai modellezésre épülő döntéstámogató rendszer létrehozása a cukorbetegek egészségügyi szolgáltatásának javítására.

Élmény2Max: GOP-1.1.1 támogatást nyert a Stratis vezette konzorcium

2012-04-15
A cégünk által vezetett konzorcium, melynek további tagjai a Pannon Egyetem és a PPT Group Kft., támogatást nyert az Élmény2Max projekt megvalósítására. A projekt célja térben és időben egymáshoz közel álló turisztikai szolgáltatások feltérképezését és együttes igénybevételük ösztönzését támogató kereső és böngésző rendszer létrehozása. A munka eredményeként létrejön egy Multimédiás Élménytár, mely nem csak tájékoztatást nyújt, de egyidejűleg lehetővé teszi programok összeállítását és lefoglalását is.