Gyökeres változások éve jön az informatikában

2014-01-29
2014-ben az informatikai piac a munkaadói, a munkavállalói és a felhasználói oldalon is új kihívásokat hoz. Cégünk partnere, Nagy Zsolt áttekintő elemzést adott az infokommunikációs piac legfontosabb nemzetközi trendjeiről és a Stratis ügyfeleknél szerzett tapasztalatai alapján e trendek hazai megjelenéséről, hatásairól.

A digitális gazdaság, az internetképes tárgyak, az ügyfélélmény tudatos irányítása és sok egyéb üzleti változás közös nevezője, hogy a felhasználói igények és technológiai fejlődés találkozása tette őket lehetővé – így alapvető változásokat okoznak a nagy szervezetek stratégiájában, működésében. A piaci szereplők akkor lehetnek sikeresek, ha többek között architektúrájuk rugalmassá és korszerűvé alakításával, alkalmazásaik modernizálásával, törzsadatkezelés bevezetésével és a front office funkciók digitalizálásával felelnek meg e kihívásoknak. Sajtóközleményünk elérhető itt. A sajtóközleményben megjelent témáról bővebb elemzés is olvasható lesz a Napi Gazdaságban Nagy Zsolttal hamarosan megjelenő interjúban.