VRM szeminárium felsővezetőknek az Operában

2017-03-31
Szerző: 
Biczó Zoltán
Optimális beszállítói kapcsolatok, transzparencia és hatékonyság növekedés a beszállítói életciklus minden fázisába – zene egy beszerző füleinek. Célok, amelyek olyan cégeket is közös platformra hoznak, akik egyébként mindenben különböznek.

Szeminárium felsővezetőknek

A VRM360 a beszállítói kapcsolatok menedzselésére szolgáló szoftver legalább száz vagy több beszállítót kezelő közép-és nagyvállalatnak. A megoldás teljes és azonnali áttekintést nyújt a beszállítói portfólióról, kereshető beszállítói adatbázisként funkcionál, a beépített munkafolyamatok és előkészített riportok segítségével hatékonyan támogatja a Vendor Menedzserek munkáját a beszállítói életciklus teljes időtartama alatt. A VRM360 a különböző iparági megbízások során kifejlesztett, Stratis Vendor Menedzsment Módszertanon alapul, amely az igényeknek megfelelően skálázható és testre szabható. A szoftver felhő szolgáltatás és helyi telepítésű változatban is elérhető, számítógépeken és okos eszközökön egyaránt futtatható.

A támogató szoftver a beszállítói kapcsolatmenedzsment bevezetésének egy szükséges, de nem elégséges feltétele. Ismerje meg a VRM implementáció legjobb gyakorlatát, jöjjön el alábbi rendezvényünkre és folytasson párbeszédet olyan cégek képviselőivel, akik a kezdeti lépéseken már túl vannak.

 

 

Az esemény időpontja:    2017. április 27., 8.30 – 13.00 óra

Az esemény helyszíne:    Magyar Állami Operaház, Opera Café (bejárat a Hajós utca felől)

http://www.operacafe.hu/hu/

Az esemény programját ezen az oldalon tekintheti meg.

Jelentkezés, regisztráció: http://vrm360.hu/vrm-seminar-registration/

Az esemény ingyenes, de a részvétel visszaigazolt regisztrációhoz kötött.

A regisztráció határideje: 2017. április 15.

Amennyiben kérdése van, hívja Tarkó Orsolya kolleganőnket a +36 1 454 1900 telefonszámon.

A helyszín megközelítésére a tömegközlekedést javasoljuk (pl.: M1 kisföldalatti). Ingyenes parkolási lehetőség az M1 vonala mentén van.

Várjuk szeretettel!